Центар за странски јазици
Лингва плус ком
ул.Народна Револуција 70/1 1300 Куманово,
Tel.( 031) 411-333 ; 070/535-855
e-mail : lingvaplus@yahoo.com
www.facebook.com/lingvaplus kumanovo


Лингва Плус – 17 години со Вас!

За нашиот роденден ние подаруваме – за сите новозапишани посетители во летен семестар роденденски попуст до 20%!

Попустот трае од 15-ти до 25-ти јануари!

Тимот на LINGVA PLUS